Boken - När livet vände med ärr i själen

Om boken

Boken där Våldsforskning och utsattheten möts!


Autentisk och osminkad berättelse om normaliseringsprocessen och vägen som brottsoffer från grov misshandel till dom och laga kraft.

Uppbrottsprocessen, rättegångsprocessen, samhällets resurser och vägen mot ett värdigare liv.

En bok om när det onormala blir normalt.


Boken finns att beställa på Vistoförlag eller på Adlibris, Akademibokhandeln, Bokus m.fl.

Finns även som ljudbok, Storytel, Adlibris & där ljudböcker finns!


Fina bokrecensioner på Vistoförlags hemsida! www.vistoforlag.se


Även Polisen, min förhörsledare, avdelningen för grova brott, har rekommenderat boken! (Det är viktigt för mig och min familj att uppmärksamma läsare och åhörare om att denna autentiska historia INTE handlar om mina barns pappa)

" Nu har jag läst din bok. Den berörde mig. Det är ju sällan eller aldrig man får en så här djup insikt i målsägandens/offrets syn på hela processen. Det var intressant och givande på många sätt. Jag hoppas att boken kan användas av kvinnojourer, liknande organisationer och även inom utbildning av poliser, läkare, kuratorer m.fl. Tack för att du tänkte på mig och lät mig få läsa boken. Det uppskattade jag."


Min förhörsledare,Polisen/avdelning för grova brott

" Jag väljer att inte kommentera innehållet. Det talar sitt tydliga språk. Jag väljer att hellre berömma författaren för en otroligt välskriven bok, där hon skriver på ett helt fantastiskt sätt. Jag ville inte sluta läsa. Meningsuppbyggnaden i hur hon lägger upp texten och berättelsen är outstanding. Riktigt bra gjort."


Petra

"En oerhört stark bok, där författaren lämnar ut det mest förbjudna och privata i sitt liv. Jag hoppas att denna bok öppnar upp för många andra som lever i destruktiva nära relationer." 


Stina


"Tack Erika för ditt mod och för en ärligt blottande bok om ett ämne som aldrig får glömmas"


Bokbloggen